3º categoria


  Aquí apareixeran els contes de la tercera categoria
  Cliqueu aquí per enviar el vostre conte

Titular notícies

Cavallons blancs

Dimecres 7 Desembre 2011

 CAVALLONS BLANCS

Uns alumnes de tercer d’ESO de l’escola SAMC hem escrit un conte popular i adaptat de Somalia que tracta d’un artista que viu a la costa de Xaafun i cada matí va a veure el mar i a moldejar una escultura d’ un animal, aquell dia va fer un cavall, quan el va haver acabat i se’n va anar a casa el cavall va cobrar vida però no es podia moure, els cavallons blancs de les onades li deien que anès amb ell. Fins que una onada li va cobrir completament i aleshores va poder anar amb els altres cavallons blancs i capbussant-se i renillant se’n va anar amb els altres cavallons.
La gent a l’endemà diu que aquell cavall tan bonic se l’ha emportat el marMés, sobre...: Cavallons blancs , Xaafun , cavall , mar
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies

 

teaming facebook myspace twitter rss
 
mapa centres educatius
Nom d'usuari:
Contrasenya:
Si no ho estàs, registra’t aquí.
 

diades contes del mon