1º categoria


  Aquí apareixeran els contes de la primera categoria.
  Cliqueu aquí per enviar el vostre conte

Titular notícies

En Pau visita Colòmbia

Dimecres 30 Novembre 2011

Aquest conte ha estat escrit per la classe de 2nA. Ha estat un treball col•lectiu. La història transcorre a Colòmbia i tracta d’una família de Barcelona que ha de marxar a Colòmbia a cuidar de la tieta d’en Pau. En arribar a Colòmbia, la mare d’en Pau va donar-li diners per a comprar medicaments per a la seva tieta. Pel camí, tot jugant amb un amic, els va perdre. Finalment amb l’ajuda del seu amic Jordi van trobar una solució per poder comprar la medicació per a seva tieta. Aquí veiem la importància de l’amistat.Més, sobre...: medicaments , galetes , Colòmbia
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies

 

teaming facebook myspace twitter rss
 
mapa centres educatius
Nom d'usuari:
Contrasenya:
Si no ho estàs, registra’t aquí.
 

diades contes del mon