Com a persona sòcia

logo comsoc comunicacio social Som una escola de ràdio, una productora audiovisual, una editorial, una companyia d'espectacles, una cooperativa que ofereix tallers, una colla d'animadors socioculturals, un col·lectiu d'activistes, periodistes compromesos, som tot això i més... som COMSOC – Comunicació Social. Som un grup d'educomunicadors, organitzats de forma cooperativa, que lluitem de forma quotidiana -i moltes vegades anònima- per transformar el món en un hàbitat més humà, digne i sostenible.

Les persones que integrem aquest col·lectiu horitzontal, assembleari, i autogestionat, entenem la comunicació com una eina de transformació social i la rebutgem com a simple mercaderia. Entenem la comunicació i la llibertat d'expressió com a drets humans que hem de consolidar com a poble més enllà de les institucions i les empreses. La comunicació entesa com l'oportunitat d'ensenyar i aprendre dels altres, com a oportunitat per generar coneixement col·lectiu. Defensem la lliure circulació d'informació i apostem per les llicències obertes (Creative Commons) enfront el Copyright.

Els nostres llocs de treball habitual els trobareu a les oficines del Grup Ecos a Barcelona, però també a les aules d'escoles, instituts, universitats, i ampa's. Ens trobareu a centres cívics, ràdios i places de diferents pobles. Ens trobareu al carrer, als barris i al camp, acompanyant col·lectius companys de causa i utopies. I ens trobareu a Internet, a les xarxes socials i al correu.

Existim des de l'any 2008 treballant de valent, amb passió pel què fem, i amb una il·lusió que ens dilueix la fatiga i ens alimenta l'esperança i l’horitzó de les lluites que es veu mentre caminem cap a elles. Ens agradaria ser més a prop de la utopia, però resistim i resistirem el què faci falta, perquè és ella la que ens fa moure'ns i estar vius.

Forma part d'aquest col·lectiu, perquè juntes som més fortes!

Informació personal

La meva aportació

Altres

Protecció de dades
D'acord amb la llei orgànica 15/1999 (de 13 de desembre), sobre protecció de dades de caràcter personal, l'Associació COMSOC - Comunicació Social, informa que les dades introduïdes s'incorporen a un fitxer automatitzat de dades de caràcter personal, disposat per l'Associació COMSOC - Comunicació Social. Les dades obtingudes es tractaran seguint les disposicions del RD994/1999, que obliga a adoptar les mesures de seguretat necessàries per a evitar-ne la pèrdua, l'alteració o l'accés no autoritzat de tercers. El dret d'accés, de rectificació, de cancel·lació o d'oposició amb relació a les dades personals, es pot exercir enviant un correu a info@contesdelmon.org, adreçant un escrit a l'Associació COMSOC - Comunicació Social (carrer Diputació 296, baixos, 08009 Barcelona), o personalment, prèvia acreditació d'identitat.